За нас

Здрава одлука
за подобар живот !

Аптеки САРА ФАРМ нудат голема палета на лекови од домашни и странски произодители. Сме дел од мрежа на здравствени установи - аптеки (издаваме лекови на рецепт од позитивната листа на Фондот за здравствено осигурување).

Нудиме и широка понуда на билни, витамински, хомеопатски производи, козметички и дермокозметички препарати, медицински помагала за домашна употреба, чаеви, лековити билки и додатоци на исхрана, етерични масла, диететски производи, програма за деца и бебиња, средства за професионална нега, односно се што е потребно за квалитетен и здрав живот.

Во секојдневната комуникација со пациентите и сите кои секојдневно влегуваат во нашите аптеки, се обидуваме да воспоставиме активен индивидуален пристап, потикнувајќи ги да донесат вистинска здрава одлука која ќе го подобри квалитетот на нивниот живот. На тој начин сакаме да не препознаете како референтно место за здравствена едукација, превенција и лечење, но и да ви понудиме производи кои ќе ви го олеснат и разубават секојдневието.

Особено сме горди на програмата за деца и бебиња, во која е опфатено се што им е потребно за нивен правилен и здрав развој.

Нашиот тим од 20 фармацевти Ви благодари на досегашната доверба и секогаш Ви стои на располагање.
Аптеки Сара фарм се дел од групацијата Betty.

Нашите аптеки

01. Аптека Сарафарм Центар

Нашата аптека во срцето на Скопје

Аптека Сарафарм Центар во самото срце на градот Скопје веќе втора деценија е место каде може да добиете квалитетна здравствена услуга и совети за подобрување на вашето здравје.

Работно време:
пон.-пет. : од 08-21 ч.
саб. : од 08-18 ч.
нед.: не работи
празници: 08-15 часот

Контакт телефон:
+389 78 209 379 
+389 2 3220 049

Нашите аптеки

02. Аптека Сарафарм Драчево

Повеќе од 10 години професионална грижа и квалитетна здравствена услуга

Аптека Сарафарм Драчево повеќе од 10 години нуди професионална грижа и квалитетна здравствена услуга за граѓаните од нас. Драчево.

Работно време:
пон.-пет. : 08-21 ч.
саб.: 08-20 ч.
нед.: 08-13 ч.
празници: 08-15 ч.

Контакт телефон:
+389 78 209377
+389 2 2792 880

Нашите аптеки

03. Аптека Сарафарм Клинички Центар Скопје

Две децении квалитетна услуга и совети

Аптека Сарафарм Клинички Центар веќе втора деценија е место каде може да добиете квалитетна здравствена услуга и совети за подобрување на вашето здравје.

Работно време:
пон. - пет. : 08 - 20.30 ч.
саб.: 08 - 18 ч.
нед.: не работи
празници:  08 - 15 ч.

Контакт телефон:
+389 78 209 376
+389 2 3113 129

Нашите аптеки

04. Аптека Сарафарм Кисела Вода

Работно време:

пон.-пет.: 08 - 20.30 ч.
саб.: 08 - 18 ч.
нед.: не работи
празници: 08 - 15 ч.

Контакт телефон:
+389 78 209 378
+389 2 2778 709

Нашите аптеки

05. Аптека Сарафарм Аеродром

Работно време:

пон. - пет.: 08 - 20.30 ч.
саб.: 08 - 18 ч.
нед.: не работи
празници:  08 - 15 ч.

Контакт телефон: +389 78 209376