Контакт

Наши локации

Аптека
Сара Фарм Центар

Работно време:
пон.-пет. : од 08-21 ч.
саб. : од 08-18 ч.
нед.: не работи
празници: 08-15 часот

Контакт телефон:
+389 78 209 379 
+389 2 3220 049

Аптека
Сара фарм Аеродром

Работно време:
пон.-пет. : 08-21 ч.
саб.: 08-16 ч.
нед.: не работи
празници: 08-15 ч.

Контакт телефон:
+389 2 243 0510

Аптека
Сара фарм Драчево

Работно време:
пон.-пет. : 08-21 часот
недела: 08-13 часот
празници: 08-15 часот

Контакт телефон:
+389 78 209377
+389 2 2792 880

Аптека
Сара фарм
Клинички центар

Работно време:
пон. - пет. : 08 - 20.30 ч.
саб.: 08 - 16 ч.
нед.: не работи
празници:  08 - 15 ч.

Контакт телефон:
+389 78 209 376
+389 2 3113 129

Аптека
Сара фарм
Кисела Вода

Работно време:
он.-пет.: 08 - 21 ч.
саб.: 08 - 18 ч.
нед.: не работи
празници: 08 - 15 ч.

Контакт телефон:
+389 78 209 378
+389 2 2778 709

Контактираjте нè

Доколку имате некакви прашања, притиснете на копчето „Испратете ни порака“ и пополнете ја контакт формата, а нашиот тим ќе Ви одговори во најбрз можен рок.